Ελλάδα|26.04.2020 20:45

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Newsroom

Στην Ασφάλεια κρατείται ο 63χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού του, στη διάρκεια λογομαχίας, το μεσημέρι, στην περιοχή Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το στυγερό έγκλημα έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή Πυλαιώτικα, στην Πυλαία. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων που συνέλεξε το grtimes, ο 32χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ύστερα από καυγά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να φύγει. Ακολούθησε ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή βγήκε στην πόρτα και πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές.

Συγκεκριμένα, ο γιος ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ ο πατέρας απουσίαζε. Μόλις ενημερώθηκε ο πατέρας, επέστρεψε και μάλωσε κι ο ίδιος με τον γιο του. Τότε πήρε την καραμπίνα και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, ένα εκ των οποίων απέβη μοιραίο.  «Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, αλλά ήταν πολύ δυνατοί, σαν ριπές, σαν να ήταν έξι σφαίρες», ανέφερε στο grtimes.gr κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας είχε άλλη μία κόρη, η οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι.

καραμπίνααστυνομίαπαιδοκτόνοςΘεσσαλονίκη