Κινηματογραφική έφοδος των αστυνομικών σε σπίτι ληστών στην Αργυρούπολη
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΚινηματογραφική έφοδο σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη πραγματοποίησαν πάνοπλοι αστυνομικοί για τη σύλληψη τριών ληστών, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης. Το διαμέρισμα των κακοποιών κυριολεκτικά περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, μέχρι που άντρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο εσωτερικό του και αιφνιδίασαν τους τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής. Οι ληστές είδαν ξαφνικά μπροστά τους τα όπλα των αστυνομικών και δεν σκέφτηκαν καν να αντιδράσουν.
Οι συλληφθέντες είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κατερίνη, όπου είχαν εισβάλει στο σπίτι μίας γιαγιάς, την οποία έδεσαν για να αρπάξουν τις ελάχιστες οικονομίες της. Στη συνέχεια, γύρισαν στην «έδρα» τους στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι είχαν να κάνουν με σκληρούς ληστές, κάτι που αποδείχτηκε από τον εντοπισμό ενός πιστολιού, ενός περιστρόφου και ενός οπλοπολυβόλου Scorpion στο διαμέρισμα της Αργυρούπολης.
Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους τρεις συλληφθέντες να κριθούν προφυλακιστέοι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες πιθανότατα ετοίμαζαν επιθέσεις στην Αττική, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους σε ανεξιχνίαστε υποθέσεις ληστειών.
- Μάχη σε τρία μέτωπα για να περιοριστεί η φωτιά της Δυτικής Αττικής - Τεράστια η καταστροφή - Live ενημέρωση
- Μπλόκο στον διαγωνισμό της ΣΤΑΣΥ για τις νέες ηλεκτρονικές πινακίδες του ΗΣΑΠ
- «Πόλεμος ή συμφωνία;» Οι Ιρανοί προσπαθούν να διαβάσουν τις κινήσεις του Τραμπ - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»
- Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - Έχουμε δικτατορία ανόητε…