Ελλάδα|07.05.2020 12:05

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Το Σαββατοκύριακο φοβάμαι ότι θα διπλασιαστεί ο κόσμος

Newsroom

Τα απομεινάρια της νύχτας έντασης που ξημέρωσε για την Αγία Παρασκευή κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του Open TV. Τα συνεργεία του δήμου απολύμαναν το χώρο και παράλληλα μάζευαν τα εκατοντάδες κουτάκια μπύρας κι αναψυκτικών, χαρτιά, τρικάκια με συνθήματα κατά των απαγορεύσεων των συναθροίσεων κι άλλα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους την προηγούμενη νύχτα όσοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο.

Υστερα από άλλη μια... περιπετειώδη νύχτα στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου, οι περίοικοι άργησαν να κοιμηθούν... Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλειος Ζορμπάς αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα χθες τη νύχτα στην πλατεία και εξηγεί το τι θα επακολουθήσει.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή και ετοιμότητα πλέον, ύστερα από το παραπάνω γεγονός, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις βάσει σχεδίου όπως επιβεβαιώνει και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία ότι με το Σαββατοκύριακο να πλησιάζει και τον καιρό να είναι κάτι παραπάνω από σύμμαχος για εξορμήσεις, στην πλατεία ενδέχεται να μαζευτούν οι διπλάσιοι απ' όσους βρέθηκαν τις προηγούμενες νύχτες κι ενδεχομένως να φτάσουν και τα χίλια άτομα...

Βασίλης ΖορμπάςαστυνομίαΑγία Παρασκευήπλατεία Αγίου Ιωάννου