Ελλάδα|08.05.2020 22:12

Εξομολογήσεις μιας νέας μητέρας και ένθετο για τις φορολογικές δηλώσεις στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Ενα μοντέρνο, χιουμοριστικό και ενίοτε αυτοσαρκαστικό αυτοβιογραφικό κείμενο που καταγράφει τα συναισθήματα και τις περιπέτειες της συγγραφέως, κατά τη διάρκεια της μη-προγραμματισμένης εγκυμοσύνης της και αφότου γέννησε τον γιο της. Στις σελίδες του, η μητρότητα, η εγκυμοσύνη και η γέννα απομυθοποιούνται, ενώ παράλληλα η συγγραφέας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο όλες τις ανασφάλειες, τους φόβους & τα ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της γυναίκας τόσο λόγω των ορμονών όσο και γιατί ποτέ καμία μας δεν είναι ουσιαστικά έτοιμη γι’ αυτό το θαύμα... Το βιβλίο της αποτελεί μια συγκλονιστική μαρτυρία κι έναν χρήσιμο οδηγό για όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν ή έχουν ήδη γίνει μητέρες. 

Υποψήφιο για βραβείο στην κατηγορία καλύτερης αυτοβιογραφίας/απομνημονεύματος στην ιστοσελίδα Goodreads για το 2018

Ενθετο 16 σελίδων για τις φορολογικές δηλώσεις

Βήμα–βήμα πώς θα συμπληρώσετε τη φορολογική δήλωση από το σπίτι

  • Τι αλλάζει φέτος, τα «μυστικά» και οι παγίδε
  • Πώς θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2019
  • Ποιοι είναι υπόχρεοι να υποβάλλουν δήλωση
  • Οι κρίσιμες ημερομηνίες πληρωμής του φόρου
  • Ποια επιδόματα δηλώνονται και είναι ακατάσχετα

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για το «Πρωινό», τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, σχολιάζει τη στάση του ζεύγους Τανιμανίδη – Μπόμπα στα social media, αναφέρεται στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου και αποκαλύπτει πως βίωσε τις δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή.

Master Chef: Συνέντευξη του Ηρακλή Αποστολίδη με αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ακόμη: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Λένη για τους πρώην συμπαίκτες της και η αποκάλυψη βόμβα για το γράμμα που άφησε πίσω της.

Τα σίριαλ επιστρέφουν με εξελίξεις: Ο Δούκας πυροδοτεί εμφύλιο στις «Αγριες Μέλισσες», η Φαίη προτείνει λευκό γάμο στο Δαμιανό στο «Έλα στη θέση μου», ο Δημήτρης εντοπίζει τον Λεγάτο στο «Έρωτας μετά».

J2US: Η παρατήρηση του Σταμάτη Φασουλή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέντευξη της Κρυσταλλίας. Τι λέει για το συμπαίκτη της Λεωνίδα Καλφαγιάννη και την κριτική επιτροπή στο σόου του Open.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΘΕΤΟ LIFE

«Τhe Great», «White Lines». Δύο εξαιρετικές σειρές έρχονται σε Cosmote ΤV και Νetflix αντίστοιχα. 

Συμβουλές για τακτοποίηση του ψυγείου στο σπίτι σας, συνταγές για δροσερά ανοιξιάτικα γλυκά, πως θα... διατηρήσετε την μνήμη σας και μικρά μυστικά για να βάλετε τα καλλυντικά σας σε τάξη.

Όπως κάθε εβδομάδα στο TV ΕΘΝΟΣ το αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, οι ταινίες της εβδομάδας και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

φορολογικές δηλώσειςμητρότηταΕΘΝΟΣ της Κυριακήςπροσφορές