Ελλάδα|20.05.2020 11:42
Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών: Δεν πρέπει να ανοίξουν δημοτικά και νηπιαγωγεία
NewsroomΑρνητική στο ενδεχόμενο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων εμφανίστηκε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν τουλάχιστον για όλο το καλοκαίρι.
Η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, γιατί τα παιδιά δεν είναι δυνατόν να τηρήσουν τα μέτρα, υπογραμμίζοντας πως «τον Σεπτέμβριο θα είναι πιο εξοικειωμένα με τους νέους όρους».
Όπως είπε, δεν είναι εύκολο ούτε για τους δασκάλους να επιβλέπουν τα παιδιά για να τηρούν τα μέτρα.
«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα», Οι γονείς ανησυχούν, ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που γίνει κάτι, διερωτήθηκε η κ. Παγώνη.
Διαβάστε ακόμη
- Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο - «Κλειδί» οι τοξικολογικές
- Μάχη στα συντρίμμια στην Κολομβία: Ο μαύρος απολογισμός και τα μικρά θαύματα σε μια μεγάλη τραγωδία
- Τουρίστας έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε ενώ πόζαρε για φωτογραφίες σε καταρράκτη 54 μέτρων
- Συγγνώμη, αλλά αυτά τα 5 έντομα παίρνουν καλύτερες αποφάσεις από σένα