Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες Μάιο μήνα στην Αττική
NewsroomΚύμα κακοκαιρίας σάρωσε την Αττική, καθώς καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας και ειδικότερα στα βόρεια προάστια. Από την ισχυρή βροχόπτωση δεν έλειψαν τα προβλήματα στους δρόμους. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ο καιρός κυριολεκτικά τρελάθηκε αφού τι κι αν πλησιάζουμε στον Ιούνιο αυτή η σύντομη ισχυρή νεροποντή θύμισε κάτι από χειμώνα.
Ο καιρός τις επόμενες μέρες
Στο μεταξύ σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr από την Τρίτη 26 Μαΐου και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.
Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα, και όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα