Καιρός: Έντονη βροχόπτωση στον Πειραιά – Άσπρισε η Χαλκιδική από το χαλάζι
NewsroomΈντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον Πειραιά και σε πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων. Κακοκαιρία σημειώνεται επίσης και στο κέντρο της Αθήνας, με ισχυρούς ανέμους. Την ίδια στιγμή, μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος άσπρισε και τα αυτοκίνητα σταμάτησαν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να περάσει το κύμα. Αύριο και μεθαύριο αναμένεται και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα ανέβει και πάλι το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού περιλαμβάνει ισχυρά καιρικά φαινόμενα έως το πρωί της Τετάρτης.
Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν επίσης στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.
- Τα ακροδεξιά «αποκαλυπτήρια» της Καρυστιανού με αμβλώσεις και ηλεκτρονικές ταυτότητες, το όνομα του κόμματός της και η «άνω τελεία» στα μπλόκα
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - αγροτών: Ώρα αποφάσεων στα μπλόκα
- Πρόστιμα σε ΟΣΕ και Hellenic Train για τα Τέμπη από τη ΡΑΣ - Σαθρό εκπαιδευτικό σύστημα και σωρεία παραβιάσεων
- Τι συμβαίνει με τα πρόστιμα του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή - Τι πρέπει να κάνουν όσοι κατηγορούνται άδικα