Καιρός: Έντονη βροχόπτωση στον Πειραιά – Άσπρισε η Χαλκιδική από το χαλάζι
NewsroomΈντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον Πειραιά και σε πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων. Κακοκαιρία σημειώνεται επίσης και στο κέντρο της Αθήνας, με ισχυρούς ανέμους. Την ίδια στιγμή, μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος άσπρισε και τα αυτοκίνητα σταμάτησαν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να περάσει το κύμα. Αύριο και μεθαύριο αναμένεται και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα ανέβει και πάλι το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού περιλαμβάνει ισχυρά καιρικά φαινόμενα έως το πρωί της Τετάρτης.
Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν επίσης στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό