Ελλάδα|29.05.2020 11:21
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για το οπαδικό μαχαίρωμα σε αυλή σχολείου
NewsroomΣε οπαδικές διαφορές αποδίδεται αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε προαύλιο Λυκείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου 19χρονος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στον μηρό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης.
Για εμπλοκή στο επεισόδιο ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία πέντε νεαροί, ηλικίας από 17 έως 26 ετών, και ένας εξ αυτών συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
- Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
- Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια