Αλμα με αλεξίπτωτο έκανε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ - Εντυπωσιάζει το βίντεο
NewsroomΟ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα και τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη», έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕ) του ΓΕΕΘΑ [Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ΜΑΚ) και Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)], στη Νέα Πέραμο Αττικής.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό σχετικά με τη συγκρότηση της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ). Ακολούθως, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στεγάστρου στο κολυμβητήριο μάχης του ΚΕΕΔ.
Επίσης και μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός παρέστη στην τελετή εγκαινίων του νέου Διοικητηρίου του ΕΤΑ, του οποίου οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το Μάιο 2020. Τέλος συμμετέχοντας και ο ίδιος στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των ΜΕΕ και των τριών Κλάδων των ΕΔ πραγματοποίησε άλματα στατικού ιμάντα στη θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου.
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς