Ελλάδα|16.06.2020 13:50

Poseidonion Grand Hotel: Επανέναρξη λειτουργίας για το ιστορικό ξενοδοχείο στις Σπέτσες

Ντέπη Χιωτοπούλου

Στις γραφικές Σπέτσες, στον Αργοσαρωνικό, το Poseidonion Grand Hotel, έχοντας γράψει ιστορία στην ελληνική φιλοξενία για περισσότερο από έναν αιώνα, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, και αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλοξενούμενων και των συνεργατών του, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Σπετσών, το ιστορικό ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του, αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου, έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με τα νέα δεδομένα και εφαρμόζοντας πιστά τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Την ίδια στιγμή, η εγγύτητα του νησιού στην Αθήνα καθώς και η ασφαλής πρόσβαση σε αυτό - οδικώς μέσω της Κόστας και με μια σύντομη διαδρομή με θαλάσσιο ταξί- αναδεικνύουν τις Σπέτσες σε ιδανικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Νέος Γενικός Διευθυντής

Παράλληλα με το άνοιγμα του ξενοδοχείου, η οικογένεια του Ποσειδωνίου υποδέχεται φέτος τον Αλέξανδρο Παπανικολάου στη θέση του γενικού διευθυντή. Με σπουδές στο Institute of Hotel Management and Tourism στην Ελβετία, ο κ. Παπανικολάου διαθέτει 25ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών (Hilton, Village Roadshow, Audiovisual S.A.) με κύριους τομείς ευθύνης την εμπορική ανάπτυξη, τη λειτουργική διαχείριση και την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση.

«Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω τη θέση του γενικού διευθυντή ενός τόσο ιστορικού ξενοδοχείου, το οποίο για περισσότερο από έναν αιώνα τώρα αποτελεί φάρο της ελληνικής φιλοξενίας. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με πίστη το όραμα και τις αξίες του ιδρυτή του ξενοδοχείου, όραμα και αξίες οι οποίες έχουν αναδείξει το Ποσειδώνιο σε αγαπημένο προορισμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο από την εποχή της αναγέννησής του» δηλώνει ο νέος γενικός διευθυντής Αλέξανδρος Παπανικολάου.   

Να σημειώσουμε ότι το Poseidonion Grand Hotel -το εμβληματικό τοπόσημο των Σπετσών για περισσότερο από έναν αιώνα- χρονολογείται από το 1914 και χαρακτηρίζεται από το αρχιτεκτονικό του στιλ, επηρεασμένο από εκείνα της Γαλλικής Ριβιέρας. Υστερα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών ανακαίνισης το 2009, επαναλειτούργησε ως ένα πολυτελές ξενοδοχείο αντάξιο με τα πρότυπα του 21ου αιώνα.

ξενοδοχείαΣπέτσεςPoseidonion Grand Hotel