Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Κασιδιάρη η Ουρανία Μιχαλολιάκου
NewsroomΗ Ουρανία Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη. Η ανεξαρτητοποίηση της κόρης του γ.γ της Χρυσής Αυγής έρχεται να προστεθεί στην εικόνα αποσύνθεσης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο μόρφωμα αφού οι αποχωρήσεις των άλλοτε πρωτοκλασσάτων στελεχών διαδέχονται η μία την άλλη.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε τόσο την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή όσο και τη δημιουργία ενός νέου ακροδεξιού μορφώματος.
Ο λόγος της αποχώρησής του; Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος «Έλληνες», η πρόταση που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση της Χρυσής Αυγής δεν έγινε αποδεκτή. «Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία», τόνιζε η ανακοίνωση.
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z