Ελλάδα|18.12.2018 15:30

Βιασμός 13χρονης: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος κατηγορούμενος

Newsroom

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 43χρόνος αλλοδαπός, που είχε οδηγηθεί το πρωί ενώπιον τους προκειμένου να απολογηθεί καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού 13χρονης αλλοδαπής, το καλοκαίρι, στα Χανιά

Ο 43χρονος, που τα τελευταία 13 χρόνια διαμένει μόνιμα στην πόλη, κατά την τρίωρη απολογία του δεν αποδέχθηκε την σε βάρος του κατηγορία, ωστόσο, οι δύο δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι θα πρέπει να προφυλακισθεί μέχρι και τη διεξαγωγή της δίκης του.

Ο 43χρονος άνδρας κατηγορείται για το βιασμό της 13χρονης κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Χανιά.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, όταν η οικογένεια της 13χρονης, που διαμένει στο Βέλγιο, κατήγγειλε το βιασμό της ανήλικης.

Η σύλληψη του 43χρονου έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων μετά από διεθνές ένταλμα μέσω της Interpol.

Ασύλληπτες λεπτομέρειες της υπόθεσης

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την καταγγελία βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή της για δυο μήνες στα Χανιά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληφορορίες του flashnews.gr, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού. 

Συγκεκριμένα η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.

Εκεί έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελόμενα. 
Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δυό μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο «φίλος» βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει. 

Διαβάστε επίσης: Κρήτη-Βιασμός 13χρονης: Αν μιλήσεις, θα σκοτώσω τον πατέρα σου

ΧανιάΚρήτηβιασμός