Ελλάδα|18.06.2020 17:41

Γιατρός - μαϊμού: Από πιλότος και συνεργάτης του Σαουδάραβα βασιλιά, μέχρι φίλος του Πάπα

Σοφία Φασουλάκη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον «γιατρό» ο οποίος ήδη βαρύνεται με δύο κακουργήματα και φέρεται ότι έταζε θεραπεία και πλήρη ίαση από τον καρκίνο, παίρνοντας στο λαιμό του τρεις οικογένειες. Η δράση του ξεκίνησε από το 2016 με την εμφάνιση του ως μεγαλογιατρού από την Ελβετία. Η πολλά υποσχόμενη θεραπεία του περιείχε ενέσεις και σκευάσματα από έλαιο κάνναβης με διάρκεια 5 μηνών. Συνόδευε μάλιστα τους ασθενείς του σε διαγνωστικά κέντρα ή τους έδινε ραντεβού σε κυλικεία νοσοκομείων ή ιατρικών κέντρων, χωρίς κάνεις να τον καταλάβει, συστημένος ως γιατρός Κοντός...

Για να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη νομιμοφάνεια στη δράση του εξέταζε σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών, χωρίς να υπάρχει εξαρτημένη σχέση εργασίας με τη μεσολάβηση-συναίνεση ιατρών των κλινικών. Εντύπωση προκαλεί η παρουσία του και σε χειρουργεία, όπου αναλάμβανε τον συντονισμό τους σε ιδιωτικές κλινικές, χωρίς ωστόσο να... χειρουργεί όμως ήταν «παρών» κατά την εισαγωγή των ασθενών, κατά τις επισκέψεις της ομάδας των γιατρών και κατά το εξιτήριο. Σύμφωνα με όσα λένε μαρτυρίες έκανε ο ίδιος την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και των αξονικών, ενώ απαξίωνε όλους τους γιατρούς, δεν επιβεβαίωνε τις γνωματεύσεις τους και χορηγούσε δικά του «φάρμακα» σε ενέσιμη μορφή λέγοντας ότι είναι εξειδικευμένα φάρμακα από Ελβετία.

Ο γιατρός-φαντομάς είχε και υψηλές διασυνδέσεις καθώς εμφανιζόταν ως άτομο που είχε επαφές με πολιτικούς, δικαστές και υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας και ότι ο ίδιος ήταν στέλεχος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, ότι είχε επαφές με το Αγιον Ορος και συγκεκριμένα με τις Μονές Εσφιγμένου και Βατοπαιδίου, το Πατριαρχείο, το Βατικανό ακόμη και τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Ήταν όμως και πολυπράγμων αφού εκτός από γιατρός ήταν και πιλότος, έκανε... μεταθέσεις και έκανε και το μεσίτη με εταιρεία στη Σαουδική Αραβία. Τον Φεβρουάριο 2017 επισκέφτηκε οικογένεια στη Λάρισα φορώντας στρατιωτική στολή πιλότου...

Όταν υπεύθυνος ιδιωτικής κλινικής του πρότεινε συνεργασία εκείνος την αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει πάρε-δώσε με το δημόσιο. Ο υπεύθυνος της κλινικής έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε ασθενείς του 47χρονου και άρχισε να υποψιάζεται τον γιατρό όταν διαπίστωσε ότι ο 47χρονος δεν γνώριζε πώς να αποστειρώνει τα χέρια του πριν μπει στο χειρουργείο.

αστυνομίαγιατρόςκαρκίνοςαπάτη