Ελλάδα|19.06.2020 09:08
Κυκλφοριακό χάος στον Κηφισό λόγω τροχαίου στην Αχαρνών
NewsroomΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Αχαρνών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Πειραιώς και καταλήγει μέχρι την Αχαρνών. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Το τροχαίο στην Αχαρνών σημειώθηκε στις 06:30 το πρωί, ενώ αυξημένη κίνηση υπήρξε και στο ρεύμα της ανόδου από το ύψος του Ρέντη έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και σε αυτό το σημείο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων.
Σύμφωνα με την ανάλυση της Τροχαίας, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από την Ιερά Οδό έως Αχαρνών.
Διαβάστε ακόμη
- Βγαίνει από τη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος - Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών
- «ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προσχέδιο συμφωνίας» - Οι τρεις όροι για κατάπαυση πυρός, Ορμούζ και κυρώσεις
- Ακυρώθηκαν και πάλι οι εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο - Η νέα απόφαση του Γεωργιάδη
- Δύο γυναίκες, ένας κόλπος: Πώς είναι η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού σιαμαίων διδύμων