Ελλάδα|19.06.2020 15:36

Μαρκέλλα: «Την πήρε για να την περιποιηθεί» λέει ο δικηγόρος της «κοκκινομάλλας»

Newsroom

Μόνο το αδίκημα της ασέλγειας και της κατοχής ναρκωτικών δέχεται η 33χρονη «κοκκινομάλλα», που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, ενώ απορρίπτει τις κατηγορίες της αρπαγής ανηλίκου και του βιασμού, σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισής της, Βασίλη Νουλέζα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πήρε το παιδί, με σκοπό να το φιλοξενήσει, να το φροντίσει και να το περιποιηθεί, διότι η ανήλικη ήταν ατημέλητη, αφού υπήρχαν πολλά προβλήματα στη συμβίωσή της κυρίως με τον πατριό της. «Θέλουμε να επανορθώσουμε για τη ζημιά που προκαλέσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο της ασέλγειας, ο συνήγορος υπεράσπισής της είπε ότι «τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύει κάποιος ένα παιδί που αγαπάει». Αναφορικά με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών από την 33χρονη στη 10χρονη μαθήτρια, ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι «όταν αντιλήφθηκε ότι καταζητείται, πανικοβλήθηκε. Το κοριτσάκι δεν ήθελε να φύγει. Του έδωσε να φάει και να κοιμηθεί. Μετάνοιωσε, για το ότι της έδωσε ηρεμιστικά, αλλά το έκανε, για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί το κορίτσι».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ακόμα ότι η 33χρονη είχε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια της 10χρονης, ενώ η τελευταία είχε πολύ καλή σχέση και με το 7χρονο παιδί της πρώτης. Τέλος, για το γεγονός ότι η 33χρονη, αφού εγκατέλειψε το κορίτσι στην Καλαμαριά, έφυγε στην Παραλία Κατερίνης, ο κ. Νουλέζας είπε ότι «όταν κατάλαβε ότι διώκεται, πανικοβλήθηκε και πήγε στην Πιερία, για να βρει καταφύγιο, μέχρι να ηρεμήσει και να αναζητήσει συνήγορο υπεράσπισης». Η 33χρονη, η οποία κατά το συνήγορό της εργάζεται και ήταν έτοιμη να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής, θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι. 

βιασμόςαρπαγήΜαρκέλλα