Ελλάδα|21.06.2020 12:43

Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί καταδιώκουν πολυτελή αυτοκίνητα στην παραλιακή

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την κόντρα δύο οδηγών πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή. Οι οδηγοί, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από αστυνομικούς. Μάλιστα, στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι δύο οδηγοί ακριβών αυτοκινήτων να κάνουν κόντρες στην παραλιακή και να περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι - μόλις τους βλέπουν - αρχίζουν την καταδίωξη

Λίγα μέτρα πιο κάτω οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το ένα όχημα, αφαιρούν τις πινακίδες, την άδεια οδήγησης και το δίπλωμα από τον οδηγό. Στην καταδίωξη παίρνει μέρος και αστυνομικός μοτοσικλετιστής με κάμερα GO-PRO στο κράνος. Σχεδόν, την ίδια στιγμή ακινητοποιείται και το άλλο αυτοκίνητο και ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Σε μια άλλη περίπτωση, μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας εντοπίζουν μοτοσυκλέτα να κινείται με σβηστά φώτα και ταχύτητα 143 χιλιόμετρα την ώρα. Επειτα από μία σύντομη καταδίωξη, ο οδηγός της ακινητοποιείται, του αφαιρείται πινακίδα, όλα τα έγγραφα και βεβαιώνεται το πρόστιμο.

αστυνομίαπινακίδεςδίπλωμα οδήγησηςαστυνομικοίπειραγμένα αμάξια