Ελλάδα|21.06.2020 13:47
Πρέβεζα: Βαριά χτυπημένη βρέθηκε ηλικιωμένη στο σπίτι της - Δύο προσαγωγές
NewsroomΔιασωληνωμένη σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα. Η 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ – σύμφωνα με το prevezatoday.gr, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.
Συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης την εντόπισε στην εν λόγω κατάσταση και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά, η 84χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η μεταφορά της στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, έχουν γίνει δύο προσαγωγές ατόμων, κατά τη διάρκεια των οποίων, όπως αναφέρεται, υπήρξε και συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας