Ελλάδα|26.06.2020 12:42

Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργία για το Makedonia Palace

Ντέπη Χιωτοπούλου

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki θα υποδέχεται τους πελάτες του σε ένα ασφαλές περιβάλλον, προσφέροντας, όπως πάντα, μοναδική εμπειρία διαμονής. Για τη βελτίωση των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου, δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Safely Together, που περιέχει όλες τις κατάλληλες ενέργειες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα περιέχει διαδικασίες που εκπαίδευσαν το προσωπικό για το πως θα φροντίζουν τους επισκέπτες, αλλά και ο ένας τον άλλον.

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Βασική αρχή και δέσμευση της διοίκησης του «MAKEDONIA PALACE A.E», αλλά και φιλοσοφία του κάθε στελέχους της, είναι να παρέχουν στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που να καλύπτουν πλήρως τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και συγχρόνως να προασπίζουν τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.  

Στα πλαίσια αυτά, και με την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης, το «MAKEDONIA PALACE A.E» έχει αναπτύξει και θέσει σε εφαρμογή συγκεκριμένες διαδικασίες και σχέδια δράσης, τα οποία ανασκοπούνται συνεχώς σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ειδικότερα:

  • Εχουν αναπτύξει Σχέδιο Δράσης προληπτικών μέτρων και επιμέρους πρωτόκολλα για κάθε τμήμα του καταλύματος, καθώς και ειδικό Σχέδιο διαχείρισης πιθανού ύποπτου κρούσματος, ακολουθώντας πιστά το αντίστοιχο σχέδιο αντιμετώπισης του ΕΟΔΥ
  • Εχουν ορίσει τον Υπεύθυνο Συντονιστή και τους επιμέρους Υπεύθυνους τμημάτων για την ως άνω διαχείριση
  • Εχουν συνεργασία με ιατρό ανάλογης εμπειρίας, ο οποίος ενεργεί βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ
  • Λειτουργούν σύμφωνα την εξειδικευμένη πιστοποίηση του ΞΕΕ «Health First»
  • Εχουν καταρτίσει σχετικό με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πλάνο εκπαίδευσης για το σύνολο του προσωπικού
  • Παρέχουν όλους τους απαραίτητους πόρους, ανθρώπινους και υλικούς, για την εύρυθμη, απρόσκοπτη και αποτελεσματική εφαρμογή των πρωτοκόλλων
  • Ανανεώσανε και εντατικοποιήσανε τα εφαρμοζόμενα προγράμματα Καθαρισμού και Απολύμανσης βάσει επικαιροποιημένων αξιολογήσεων επικινδυνότητας ανά τμήμα
  • Εξασφαλίζουν κατάλληλο τεχνολογικά και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό της επιχείρησης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας
  • Διαβεβαιώνουν ότι κάθε μέλος του προσωπικού συμμορφώνεται αυστηρά με τους κανόνες υγιεινής και τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19.

Στόχος όλων των παραπάνω είναι η διασφάλιση της υγείας των πελατών του πολυτελούς ξενοδοχείου, διαβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοβουλίες της επιχείρησης εξασφαλίζουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο  «MAKEDONIA PALACE».

ξενοδοχείαMakedonia Palaceμέτρα κορονοϊός