Ελλάδα|19.12.2018 14:12
Εργατικό ατύχημα: Καταπλακώθηκε από μάρμαρο σε λατομείο
NewsroomΟ εργαζόμενος του λατομείου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κατά τη διάρκεια επεξεργασίας καταπλακώθηκε από όγκο μαρμάρου.
Αυτό, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είναι το δεύτερο τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα στην ίδια λατομική επιχείρηση σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών.
Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Δράμας πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα συνεχή ειδικά σεμινάρια, για να τηρούνται από τους εργαζόμενους και τις διευθύνσεις των επιχειρήσεων όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός λατομικών επιχειρήσεων.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν λέει ο Κατζ - Επιθέσεις και στην Βηρυτό - Σήμερα η κηδεία του Λαριτζανί
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα