Ελλάδα|01.07.2020 14:56
Χίος: Πυρκαγιά στην περιοχή της ΒΙΑΛ
NewsroomΠυρκαγιά έχει ξεσπάσει από το πρωί της Τετάρτης (1/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της ΒΙΑΛ Χίου. Η φωτιά ξεκίνησε κοντά στο μικρό χωριό των Βαβύλων πέρασε τον ορεινό όγκο και κακατακαίει την περιοχή κοντά το χωριό Θολοποτάμι, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή εκκένωσης για την κοινότητα.
Όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα, στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου, ενώ από αέρος γίνεται ρίψη νερού από 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.
Η φωτιά κατευθύνεται προς την περιοχή των Σκλαβιών ενώ επιπλέον πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ακόμη μέτωπο - που δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη φωτιά στους Βαβύλους- στην περιοχή της Καρδαμάδας. Ακόμα, τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά.
Διαβάστε ακόμη
- Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
- «Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
- «Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
- Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»