Ελλάδα|02.07.2020 16:54

Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης από τον πρώην σύζυγό της

Newsroom

Μήνυση κατά της 33χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της, κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, αφού εκείνη τον κατηγόρησε πως όσο ήταν παντρεμένοι, την εξέδιδε. Συγκεκριμένα, ο άνδρας ζήτησε να κινηθεί εις βάρος της μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν. Και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στη μήνυση.

Στο μεταξύ σε  ένα μήνα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας, Ανθούλας Ανάσογλου, οι έρευνες των κινητών τηλεφώνων αλλά και η εξέταση του υπολογιστή της 33χρονης. «Σήμερα θα πάρουμε στα χέρια μας την δικογραφία και θα διαπιστώσουμε αν όντως αναφέρονται σε αυτήν ασελγείς πράξεις κατά του κοριτσιού σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή. Εκτιμούμε ότι οι έρευνες θα ολοκληρωθούν από τις Αρχές τον επόμενο μήνα» είπε στο ethnos.gr η κ. Ανάσογλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη μαθήτρια φαίνεται να περιέγραψε στις Αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για κατά πόσον πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοκλήσης live αναμετάδοση ασελγών πράξεων. «Αναφέρονται κάποια στοιχεία στη δικογραφία» επιβεβαίωσε στο ethnos.gr ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως «είναι προϊόν φαντασίας της μικρής και οφείλονται στα ηρεμιστικά τα οποία της χορηγήθηκαν. Εξάλλου όλα θα αποδειχθούν από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή».

Μαρκέλλαμήνυσηαρπαγή