Ελλάδα|20.12.2018 10:28
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο
NewsroomΣυναγερμό έχει προκαλέσει το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο της Αθήνας. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla, ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Εφετείο και θα εκγραγεί στις 10:10. Τόνισε δύο φορές ότι δεν είναι φάρσα,μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει και ο τρομοκράτης που προειδοποίησε για την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Οι αστυνομικοί ωστόσο τονίζουν ότι το τηλεφώνημα έγινε στις 09:00 και ο άγνωστος ανέφερε ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 10:10, γεγονός που τους κάνει να εκτιμούν ότι πρόκειται για φάρσα, καθώς στην περίπτωση ωρολογιακών μηχανισμών το περιθώριο δεν μπορεί να υπερβαίνει τη μία ώρα.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο