Ελλάδα|10.07.2020 20:38

Φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών - «Καλά οργανωμένο σχέδιο»

Newsroom

Από αυτόφωρη διαδικασία πρόκειται να περάσει ο αστυνομικός που συνελήφθη καθώς απέτρεψε σύλληψη στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου ο αξιωματικός βρίσκεται υπό κράτηση καθώς ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, για τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. 

Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικές αρχές βλέπουν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο επίθεσης εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο των τραυματισμό αστυνομικών. Μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες αστυνομικών που έχουν τραυματιστεί.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλές μολότοφ και σφυριά μέσα σε σακίδια που ήταν τοποθετημένα σε ειδικές κρυψώνες, στην οδό Πανεπιστημίου. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ληφθούν DNA και αποτυπώματα. Παράλληλα στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνονται τα άτομα που προξένησαν τα επεισόδια να βρίσκονται μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο, να φορούν τις κουκούλες τους και με τη χρήση σφυριών να σπάνε τα μάρμαρα για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον των αστυνομικών. 

βόμβες μολότοφαστυνομίααντιεξουσιαστές