Καταγγελία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα: Αστυνομικός απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου
«Οπως μάθαμε, υπηρετεί σε πολιτικό κόμμα και δη στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης καταγγέλλει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στα χθεσινά (9/7) επεισόδια μετά την πορεία κατά του νέου νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, αστυνομικός φέρεται να απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου.
«Σύμφωνα με το ΣΕΦΕΑΑ, το σωματείο ειδικών φρουρών, ένας αξιωματικός της Αστυνομίας, που ήταν εκτός υπηρεσίας παρενέβη έτσι ώστε να μην συλληφθεί ένας κουκουλοφόρος» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι «αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρόκειται για βαρύτατο παράπτωμα, καθώς είναι ελευθέρωση κρατουμένου κι επισύρει ποινή φυλάκισης. Κάποιος που έχει συλληφθεί ή κρατείται εκείνη την ώρα, είναι κρατούμενος».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εδωσε κατάθεση ο αστυνομικός που προσπάθησε να προβεί στη σύλληψη και είπε ότι ο αξιωματικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, τον απέτρεψε από το να προσαγάγει τον κουκουλοφόρο. Οπως μάθαμε, υπηρετεί σε πολιτικό κόμμα και δη στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης και κατέληξε: «Ετσι ακούσαμε από τους συναδέλφους, οι πληροφορίες μας, λένε αυτό, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Εφόσον όμως υπάρχει η κατάθεση του αστυνομικού, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι έγινε, τότε είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θα διενεργηθεί ποινικά».
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



