Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα
NewsroomΣτη ΜΕΘ της παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται πεντάχρονο αγόρι το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης.
Στο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρση του από τη θάλασσα, από άνδρα του ΕΚΑΒ, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα.
Το αγοράκι παραλήφθηκε από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ, όπου παραμένει διασωληνωμένο, σε κωματώδη κατάσταση, αλλά έχει ανακτήσει αυτόματη κυκλοφοριακή (καρδιακή) λειτουργία και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social