Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά 11 μεταναστών
NewsroomΣτη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 20 και 36 ετών, προχώρησαν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά έντεκα μεταναστών στα διόδια της Ασπροβάλτας και στην παλιά εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε ξεχωριστά Ι.Χ. αυτοκίνητα. Στο εσωτερικό του πρώτου εντοπίσθηκαν οι έντεκα παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων οι πέντε ενήλικοι, ενώ από τους ελέγχους διαπιστώθηκε πως ένα δεύτερο όχημα λειτουργούσε ως προπομπός.
Ο 20χρονος οδηγός στην προσπάθεια ακινητοποίησής του αυτοκινήτου του από την αστυνομία, επιχείρησε να διαφύγει προσκρούοντας σε περιπολικό όχημα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
- Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»