Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια από το απόγευμα λόγω κορονοϊού και περιοριστικών μέτρων
NewsroomΜεταθέτουν το ωράριο λειτουργίας τους νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού. Από σήμερα τα μεσάνυχτα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.
Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.
Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Όραμα» άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική