Θεσσαλονίκη: Κινδύνεψαν από φωτιά σε διαμέρισμα δύο ηλικιωμένες
NewsroomΜεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Λεωφόρο Στρατού, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο δύο ηλικιωμένες, οι οποίες κινδύνευσαν να καούν από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε υπόγειο διαμέρισμα. Η μία ηλικιωμένη βρισκόταν στο υπόγειο, όπου ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας. Η φωτιά, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο, ενώ στο διαμέρισμα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής από περίοικους, οι οποίοι είδαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το υπόγειο διαμέρισμα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»