Ελλάδα|21.08.2020 17:09

Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός σε 24 ώρες - Κατέληξε 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα

Newsroom

Αυξήθηκαν και άλλο τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς ένας 68χρονος άφησε σήμερα στις 2:30 την τελευταία του πνοή.

Ο 68χρονος νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία από τις 18 Αυγούστου. Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, μεταξύ των οποίων στεφανιαία νόσο.

Είναι το τρίτο σημερινό θύμα, καθώς είχαν προηγηθεί ακόμη δύο. Το πρωί της Παρασκευής, 21 Αυγούστου, κατέληξε ένας άνδρας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Νωρίτερα την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, κατέληξαν δύο ακόμη ασθενείς. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος, μάλιστα, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και μία 85χρονη γυναίκα από τη Λάρισα. 

Ο άνδρας, από την περιοχή της Καβάλας, είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό. Στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα το πρωί, στις 08:40 π.μ. τελικά κατέληξε. Λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, έχασε τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών και η 85χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Η γυναίκα έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη. 

κρούσματανεκροίΚορονοϊός