Ελλάδα|21.08.2020 23:52
Κορονοϊός: Πάνω από 400 έλεγχοι στο λιμάνι του Πειραιά από τα ειδικά κλιμάκια
NewsroomΠάνω από 400 δειγματοληπτικούς ελέγχους για λοίμωξη από τον ιό SARS -CoV -2, σε επιβάτες που επέστρεψαν από τις διακοπές τους και σε λιμενικούς, διενήργησαν μέχρι σήμερα τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ τα οποία βρίσκονται, σε μόνιμη βάση, στο λιμάνι του Πειραιά.
- Το Σάββατο 22 Αυγούστου οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στις 14.40 μ.μ στην Πύλη Ε7 (Άφιξη Blue Star Patmos) και στις 17.55 στο λιμάνι της Ραφήνας.
- Την Κυριακή 23 Αυγούστου τα κλιμάκια θα βρίσκονται στις 10.45 π.μ στην Πύλη Ε1 (Άφιξη Blue Star Chios) και το απόγευμα στις 17.55 ξανά στο λιμάνι της Ραφήνας.
Tη διαδικασία των ελέγχων θα εποπτεύσει αύριο και μεθαύριο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» και αιχμηρά σχόλια από τον Conan O’Brien