Ελλάδα|28.08.2020 14:45
Πάτρα: Ποσότητα - μαμούθ κοκαΐνης στο λιμάνι - Προοριζόταν για την αγορά της Ευρώπης
NewsroomΕκατόν πέντε κιλά κοκαΐνης εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού σε φορτηγό, στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, λίγο πριν από την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Οι λιμενικοί με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο χώρο του φορτίου αλλά και στην καμπίνα του 63χρονου Έλληνα οδηγού, ο οποίος συνελήφθη.
Τα ναρκωτικά είχαν συσκευασθεί μέσα σε τέσσερα σακβουαγιάζ και τέσσερις πλαστικές σακούλες. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η ποσότητα των ναρκωτικών που επρόκειτο να διοχετευθεί σε αγορές της Ευρώπης και είναι η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί να μεταφέρεται με φορτηγό σε λιμάνι της χώρας. Το λιμεναρχείο της Πάτρας διενεργεί την προανάκριση.
Διαβάστε ακόμη
- Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
- Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
- Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως