Ελλάδα|01.09.2020 15:25

Σίκινος: Καπετάνιος πλοίου αποχαιρετά το νησί με εντυπωσιακές μανούβρες

Newsroom

Με μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή κίνηση αποχαιρέτησε για τελευταία φορά φέτος καπετάνιος πλοίου το λιμάνι της Σικίνου. Με μια σειρά από εντυπωσιακές περιστροφές και πατώντας διαρκώς την κόρνα του πλοίου ο καπετάνιος προσέφερε ένα αξέχαστο θέαμα σε όσους είχαν μαζευτεί στο λιμάνι της Αλοπρόνοιας.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το συγκεκριμένο πλοίο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το νησί των των Δυτικών Κυκλάδων και η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ιεροτελεστία των επιβατηγών πλοίων που αποχαιρετούν τη Σίκινο. Στην προβλήτα του λιμανιού είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, που φώναζε από ενθουσιασμό ενώ μάλιστα κάποιοι έκλαιγαν από συγκίνηση. Ο τουριστικός πράκτορας του νησιού σημείωσε ότι τα δρομολόγια της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο ολοκληρώθηκαν για φέτος από και προς το λιμάνι του Πειραιά. 

Πριν από λίγες ημέρες ακόμα ένα βίντεο από τη Σίκινο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Οι κάτοικοι του νησιού αποχαιρετούσαν τους τουρίστες με έναν ξεχωριστό τρόπο.  Έπεφταν από την προβλήτα μέσα στη θάλασσα, για να αποχαιρετήσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους που έχουν επιβιβαστεί στο πλοίο, καθώς και τους επισκέπτες. Ως είθισται, σύμφωνα με το cyclades24 στο νησί, στους καλοκαιρινούς αποχαιρετισμούς το πλοίο κορνάρει παρατεταμένα και ο κόσμος βουτά στα απόνερά του.

Σίκινοςπλοίο