Ελλάδα|04.09.2020 18:59

Διαβούλευση με τους δημότες μέσω τηλεδιάσκεψης στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Newsroom

Με έναν πρωτότυπο και αποτελεσματικό λόγω συνθηκών κορονοϊού τρόπο ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών καλεί τους δημότες του να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του επόμενου έτους αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες τηλεδιασκέψεων και την δύναμη των κοινωνικών δικτύων. 

Μάλιστα με ένα σύντομο βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Αντώνης Σαουλίδης, καλούν τους συμπολίτες τους να συμμετέχουν σε αυτή την ανοιχτή διαδικασία ζωντανά από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο.

Τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός αποτελούν κορυφαία ζητήματα ενός δήμου καθώς προδιαγράφουν τα έργα, τις δράσεις και τις προτεραιότητες του δήμου για την επόμενη χρονιά. Μια τόσο σημαντική για την τοπική κοινωνία διαδικασία ανοίγει για όλους του πολίτες που μπορούν να συμμετέχουν ζωντανά μέσω facebook, youtube και googlemeet. To πρόγραμμα των διαβουλεύσεων είναι:

• Δ.Ε. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 – 5:30 μ.μ.
googlemeet: https://meet.google.com/rzn-xbfr-oek
• Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 – 6 μ.μ.
google meet: https://meet.google.com/kee-ktoi-ptz
• Δ.Ε. ΠΕΥΚΩΝ: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 – 5:30 μ.μ.
google meet: https://meet.google.com/cmc-khnt-ccq
• Δ.Ε. ΣΥΚΕΩΝ: Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 – 5:30 μ.μ.
google meet: https://meet.google.com/jiv-smjh-bhv

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας-Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής, Έξυπνης Πόλης, Καινοτομίας, Τεχνολογιών-Πληροφορικής Δήμου Νεάπολης-Συκεών, κ. Αντώνης Σαουλίδης, δήλωσε: «Για πρώτη φορά η διαβούλευση γίνεται ηλεκτρονικά, διευκολύνοντας σημαντικά τον ενεργό ρόλο των συμπολιτών μας στον καθορισμό των προτεραιοτήτων του Δήμου μας. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των δημοτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με τη βοήθεια της τεχνολογίας».

Δείτε το σχετικό video:

 

δήμος Νεάπολης-ΣυκεώνδημότεςΣίμος Δανιηλίδης