Ελλάδα|04.09.2020 16:51

Κορονοϊός: Ξέφρενα πάρτι Βρετανών στη Ζάκυνθο - Αγνοούν τα μέτρα προστασίας

Newsroom

Την οργισμένη αντίδραση των βρετανικών ΜΜΕ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά που επέδειξαν Βρετανοί τουρίστες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Ζάκυνθο. Πολλοί εξ αυτών επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία, με κορονοϊό, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail φαίνονται δεκάδες μεθυσμένοι τουρίστες σε πάρτι. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας ενώ άλλοι δεν φορούν μάσκες και αγκαλιάζονται μεταξύ τους.

Ο 20χρονος Τζέιμι Ρέινι είναι ένας από τους τουρίστες που κόλλησε κορονοϊό και όπως είπε «αισθάνομαι τόσο ανόητος». Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αρκετοί από τους τουρίστες που συμμετείχαν στο πάρτι αρχικά πήγαν σε μπαρ του νησιού και μετά τα μεσάνυχτα κατευθύνθηκαν στις παραλίες. «Ήταν ανόητο εκ μέρους μου, δεν άξιζε αυτό που περνάω τώρα, νιώθω μεγάλες ενοχές. Συμπεριφορές σαν τις δικές μου θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το μήνυμά μου είναι αν πρέπει να πάτε διακοπές να είναι ήρεμες χωρίς επισκέψεις σε μπαρ και κλαμπ», δήλωσε ο Ράινι.


Ο 20χρονος ταξίδεψε στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου και βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη Ζάκυνθο όπου, όπως περιγράφει, «κάναμε τα πάντα. Νοικιάσαμε σκάφος, πήγαμε σε water park, χρησιμοποιήσαμε jet ski και κάναμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα».

ΖάκυνθοςΚορονοϊός