Ελλάδα|06.09.2020 14:45
Θεσσαλονίκη: Ανδρας σκαρφαλωμένος στον 12ο όροφο απειλεί να αυτοκτονήσει
NewsroomΕνας άνδρας μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι ημίγυμνος, απειλεί ότι θα πέσει στο κενό από την ταράτσα 12όροφης πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και λαμβάνει χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Λαγκαδά. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αλλά και του ΕΚΑΒ.
Οπως αναφέρει το thestival, ο άντρας κατάγεται από την Αλβανία. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει έγγραφα διαμονής στη χώρα, δεν έχει χρήματα και ζει σε παράγκα. Ανέφερε επίσης ότι ο γιος του υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Διαβάστε ακόμη
- Επίσπευση για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Εξετάζεται ακόμα και εξ αποστάσεως
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο ψυχολόγος της Αντιγόνης λέει πως «είχε ενημερώσει την υπηρεσία της και είχε ζητήσει και μετάθεση»
- «Ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου στην Τουρκία: Καταδικάζει τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
- «Ξεσκεπάστηκε» κύκλωμα που παρείχε παράνομα συνδρομητική τηλεόραση: Κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ