Ελλάδα|16.09.2020 11:04

Πάτρα: Μητέρα μαθητή θετική στον κορονοϊό - «Δεν είμαι αρνήτρια μάσκας, λένε ψέματα»

Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πατρών όπου οι μαθητές αιτούνται μικρότερο αριθμό ατόμων στις τάξεις, αλλά και να γίνει απολύμανση στους σχολικούς χώρους, καθώς μια μητέρα παιδιού που είχε επισκεφτεί το σχολείο εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό. Σημειώνεται, μάλιστα ότι η μητέρα του μαθητή, είναι υπάλληλος νοσοκομείου και πλέον η αγωνία είναι διάχυτη, τόσο στο σχολείο, όσο και στο χώρο εργασίας της.

Μιλώντας στο Open TV, η κα. Ευαγγελία μητέρα του παιδιού που βρέθηκε θετική στον ιό, επιτέθηκε σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και δηλώνει ότι όχι μόνο δεν είναι αρνήτρια της μάσκας, αλλά «δεν την αποχωρίζομαι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές που πραγματοποιούν την κατάληψη, φορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία μάσκα και ζητούν επιπρόσθετα μέτρα, καθώς η μάσκα από μόνη της, δεν αρκεί όπως λένε.

Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι μαθητές-αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους.

Κορονοϊόςάνοιγμα σχολείωνκρούσματαΠάτραΛύκειαμάσκακατάληψη