Ελλάδα|16.09.2020 15:00
Καιρός - έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Πού θα χτυπήσει ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός»
NewsroomΡαγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, Πέμπτη και η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την κεντρική και νότια Ελλάδα. Η κακοκαιρία, που έχει το όνομα «Ιανός» και πρόκειται για τον Μεσογειακό Κυκλώνα, θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά έντονα φαινόμενα προβλέπονται:
- Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα της.
- Την Παρασκευή (18-09-2020) στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ θα επηρεαστούν οι δυτικές Κυκλάδες. Στην Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά.
- Το Σάββατο (19-09-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και πιθανόν την Κρήτη. Από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη - Η εικόνα του ιατρείου που «δεν δένει» με όσα περιέγραψαν οι διασώστες
- Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
- Σοκ στις ΗΠΑ: Διευθυντής σχολείου έβαλε κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια - Έβλεπε ζωντανά μαθήτριες να γδύνονται
- Εμπορικά κέντρα, καφετέριες, νεροτσουλήθρες: Πώς το... γύρισε σε αναψυχή και ανάπτυξη η Βόρεια Κορέα