Ελλάδα|17.09.2020 20:53

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες αυτή την ώρα από Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Κουρούτα

Newsroom

Η κακοκαιρία Ιανός έχει φτάσει στο Ιόνιο. Το OPEN TV με απεσταλμένους και ανταποκριτές σε Ζάκυνθο, Ηλεία και Καλαμάτα σας μεταφέρει ζωντανές εικόνες. Στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην Κουρούτα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του OPEN TV, Νίκος Γιαπρακάς, η παραλία της Κουρούτας δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ξέραμε. Τα κύματα είναι εμφανή και ενώ ο μεσογειακός κυκλώνας είναι μακριά από την περιοχή. Η παραλία έχει χαθεί από τον έντονο κυματισμό. Οι επιχειρηματίες έχουν μαζέψει τα πάντα από την παραλία: ξαπλώστρες και ομπρέλες. Αυτή τη στιγμή, οι ριπές των ανέμων φτάνουν τουλάχιστον τα έξι μποφόρ. 

Στη Ζάκυνθο έχουν τεθεί σε συναγερμό οι Αρχές. Τα μηχανήματα της Περιφέρειας και η Αστυνομία, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική έχουν τεθεί σε συναγερμό. Εχει καλυφθεί η παραλία του Λαγανά από τα κύματα, οι άνεμοι είναι αρκετά ισχυροί με τους ανέμους να φτάνουν ακόμη και τα 11 μποφόρ. Οι Αρχές ζητούν να μην υπάρξει άσκοπη μετακίνηση των πολιτών. 

Σε ετοιμότητα είναι και η Μεσσηνία. Ο καιρός έχει αλλάξει στην Καλαμάτα. Ο δημοσιογράφος του Μεσόγειος TV, Θάνος Τζιουβέλης, μεταδίδει ότι όλοι οι επιχειρηματίες έχουν απομακρύνει τον εξοπλισμό τους και όλοι παίρνουν προφυλάξεις για την κακοκαιρία Ιανός. 

καιρόςκακοκαιρίαΙανόςΖάκυνθοςΗλείαΚαλαμάτα