Ελλάδα|30.09.2020 18:37
Vodafone: Επεσε το δίκτυο της εταιρείας
NewsroomΠροβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο δίκτυο της Vodafone. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με την πρόσβαση στα δεδομένα.
Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς ακούγεται ηχογραφημένο μήνυμα, αποτέλεσμα ίσως της προσπάθειας καταναλωτών να επικοινωνήσουν για να συγκεντρώσουν πληροφορίες.
Μέχρι στιγμής, η Vodafone δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σε τι αφορά το τεχνικό πρόβλημα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει τριπλό κόψιμο σε οπτικές ίνες σε Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, το οποίο ουσιαστικά έχει απομονώσει την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» της Βεγγάζης – Τα επόμενα βήματα της Αθήνας
- Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το... αζημίωτο
- Θα γίνει της… Γαλλίας και στην Ελλάδα; (S2E05)
- «Έκανα χρήση όλη μέρα - Δεν με ένοιαζε αν θα πεθάνω»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μέγκαν για την κεταμίνη