Καμμένος: Ίσως είμαι υποψήφιος και πάλι στον Έβρο
Τίμος ΦακαλήςΑνοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα στον Έβρο άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος πραγματοποιεί από το πρωί της Πέμπτης (27/12) διήμερη περιοδεία σε στρατιωτικές μονάδες στην Θράκη.
«Θέλω να σας πω, ότι είμαι πολύ κοντά, στο να θέσω ξανά υποψηφιότητα στον Έβρο, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι εδώ στον Έβρο χτυπά η καρδιά των Βαλκανίων και της Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Καμμένος. Πρόσθεσε ότι «μπορεί να είναι η τελευταία φορά» που επισκέπτεται την περιοχή ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπενθυμίζοντας ότι ήδη «έχω ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα αποχωρήσω από τον κυβερνητικό συνασπισμό.
Από το πρωί της Παρασκευής (28/12) περιοδεύει σε φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού. Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, και τον διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, επισκέφθηκε τα φυλάκια «Νυμφαίας» Ροδόπης στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, και «Πλαγιών-Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη», «Πετάλου-Δεκανέα Μπουγιουκλή Κυριάκου» και «Γέφυρας Κήπων» στον Έβρο, όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό.
- «Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
- Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
- «Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης