Ξυλόκαστρο: Νεκρή οδηγός αυτοκινήτου - Εκανε βουτιά θανάτου στη θάλασσα
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, καθώς μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 ετών σύμφωνα με τοπικά μέσα, έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητό της για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Κάτω Πιτσά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και αμέσως έσπευσαν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος. Ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό, και δυστυχώς όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το όχημα βγήκε από νερό, τα μέλη των σωστικών συνεργείων διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.
Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση