Μάγδα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: Κερδίσαμε ένα κομμάτι - Τίποτα δεν τελείωσε
NewsroomΓια μια σημαντική νίκη κόντρα στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο η Μάγδα Φύσσα μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου για ομόφωνη καταδίκη της Χρυσής Αυγής. «Κερδίσαμε ένα κομμάτι της μάχης. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε τον αγώνα», δήλωσε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα έξω από το Εφετείο.
Η γυναίκα - σύμβολο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά, συγκλόνισε για ακόμη μια φορά αμέσως μετά την ανακοίνωση της ενοχής της Χρυσής Αυγής από το δικαστήριο.
Η Μάγδα Φύσσα βγήκε μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη από την αίθουσα του Εφετείου λίγα λεπτά αφού ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον γιο της αλλά και η Χρυσή Αυγή, είναι ένοχοι! Η Μάγδα Φύσσα με τα χέρια υψωμένα προς τον ουρανό δήλωσε αμέσως: «Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου, νικήσαμε». Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς