Ελλάδα|29.12.2018 22:47

Γιώργος Ορφανός: «Εγκαινίασα πολλά έργα όταν ήταν άμεσα παραδοτέα»

Newsroom

«Στην πολιτική μου καριέρα εγκαινίασα πολλά και σημαντικά έργα. Πάντοτε όταν ήταν άμεσα παραδοτέα για χρήση στους πολίτες», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, με αφορμή τα εγκαίνια του σταθμού του Μετρό Θεσσαλονίκης «Σιντριβάνι - Έκθεση».

«Αυτό είναι το καθήκον μου ως πολιτικός. Να κάνω στο 100% πράξη τις υποσχέσεις μου», προσθέτει.

«Αυτό θα συνεχίσω να κάνω εφόσον με επιλέξουν οι δημότες της Θεσσαλονίκης. Αυτό δικαιούνται και αυτό αξίζουν. Τίποτα λιγότερο», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του δήμου Θεσσαλονίκης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου την ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της 19ης Οκτωβρίου 2018 ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «προσωπική» η απόφαση και πως είναι έτοιμος «για συμμαχίες και συγκρούσεις».

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", ο κ. Ορφανός υποστήριξε πως τίθεται στην κρίση των δημοτών και θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου στον κεντρικό δήμο, διότι «διαπίστωσε ένα μεγάλο κενό στην πόλη από πλευράς ηγεσίας, συνεχή αμφισβήτηση του ρόλου της Θεσσαλονίκης και έλλειψη οργανωμένου σχεδίου ανάκαμψης».

Ο κ. Ορφανός κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να τον στηρίξουν, ώστε «όλοι και όλες μακριά από ξεπερασμένους διαχωρισμούς να ξανακάνουμε αυτήν την πόλη πρωταγωνίστρια και τους πολίτες της περήφανους». Επιθυμία του και διεκδίκηση είναι η μετατροπή της Θεσσαλονίκης «σε πόλη ασφαλή, οικονομικά ευημερούσα» και σε «κέντρο παιδείας, καινοτομίας, πολιτισμού και αθλητισμού».

ΘεσσαλονίκημετρόΓιώργος Ορφανός