Κορονοϊός: Θετικοί 23 εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ - Προληπτικά rapid test στο προσωπικό
NewsroomΤο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα πλέον επιβαρημένα λόγω κορονοϊού βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο καθώς συνολικά 23 εργαζόμενοι του βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival. Συνολικά, έγιναν 1.200 τεστ κορονοϊού, ενώ η πλειοψηφία των εργαζομένων που νόσησε ανήκει στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου και περνούν το στάδιο επώασης στο σπίτι τους.
«Η εφημερία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αύριο θα γίνει κανονικά, ενώ έχει δοθεί οδηγία, να πραγματοποιηθούν προληπτικά rapid test σε όσους εργαζόμενους θα δουλέψουν αύριο στο νοσοκομείο» δήλωσε στο Thestival.gr ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης.
Λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε υγειονομικούς των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, εδώ και τρεις εβδομάδες έχει δοθεί οδηγία να γίνονται σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Η Θεσσαλονίκη, άλλωστε, μέτρησε σήμερα 217 κρούσματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αριθμός ρεκόρ για την πόλη.
- «Σε πήρα στο λαιμό μου»: Το SMS από τον υπνοθεραπευτή μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη και οι χειρόγραφες συνταγογραφήσεις
- «Φωτιά» στη τιμή της φέτας: Γιατί θα φτάσει έως τα 16 ευρώ το κιλό - Οι δύο αιτίες
- Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτες κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ζευγάρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε
- Άνετα καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi: Αυτές οι αεροπορικές διαθέτουν την καλύτερη οικονομική θέση