Ελλάδα|26.10.2020 09:15
Aπελευθέρωση της Θεσσαλονίκης: Αναπαράσταση από τη Λέσχη Εφέδρων
NewsroomΠορεία αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων από τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη.
Η δράση που φέρει το όνομα «Πορεία Ιστορικής Μνήμης» ξεκίνησε στις 11:00 με αφετηρία το χωριό Γέφυρα και λίγο μετά τις 16:00 κατέληξε στον Λευκό Πύργο.
Η συνολική απόσταση που διένυσαν οι έφεδροι ήταν 26 χιλιόμετρα. Μόλις έφτασαν στην πλατεία του Λευκού Πύργου, όλοι μαζί, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Διαβάστε ακόμη
- Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η κίνηση-ματ που «ξεσκέπασε» τους 8 δράστες, τα καλάσνικοφ, το υποπολυβόλο
- Δεν θα επαναπατριστεί άμεσα ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
- Απόψε ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2026 - Η σειρά εμφάνισης, τα στοιχήματα και ο τρόπος να ψηφίσετε
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόσκαιρα 30άρια και μετά... 10ήμερο αστάθειας - Οι περιοχές της Αττικής που θα «ψηθούν» σήμερα