Ελλάδα|26.10.2020 15:11
Χρυσή Αυγή: Εφεση κατέθεσε ο δικηγόρος του Παππά - Απάντησε για το αν θα παραδοθεί
Σοφία ΦασουλάκηΈφεση κατά της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που καταδίκασε τον Χρήστο Παππά σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών άσκησε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης.
«Ασκήθηκε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης κι έτσι μαζί με άλλες εφέσεις ανοίγει ο δρόμος για το εφετείο» είπε, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει που είναι ο εντολέας του.
Ερωτηθείς αν ο Χρήστος Παππάς προτίθεται να παραδοθεί σύντομα απάντησε ότι : «Όλες οι αποφάσεις μπορούν να αναθεωρηθούν αλλά έως τώρα δεν έχω γνώση για αλλαγή προθέσεων».
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»