Σωτήρης Τσιόδρας: Η επανεμφάνισή του στην ενημέρωση μετά τα 1.259 κρούσματα
NewsroomΟ Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό μετά το αρνητικό ρεκόρ των 1.259 κρουσμάτων. «Είναι αδύνατον να ελεγχθεί η διασπορά. Με ήρεμη συνείδηση λέω ότι δεν χάνουμε όμως την ελπίδα», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσιόδρας.
«Πρέπει να μιλήσει η φωνή της συνείδησης. Είναι σαφώς χειρότερα τα πράγματα στο δεύτερο κύμα. Το ξέραμε; Το περιμέναμε; Ναι. Δεν είναι ώρα μόνον ευθύνης, είναι ώρα συνείδησης. Είναι μία επιλογή ότι αυτό θα κάνουμε» προσέθεσε.
Ο κ. Τσιόδρας μίλησε σε ιδιαίτερα προσωπικό τόνο: «Δεν έχω πάει από τον Φεβρουάριο σε καφέ και εστιατόριο. Μπορεί να με καταλάβει κάποιος που το έχει κάνει». Αλλά θέλησε να δώσει και αισιόδοξα μηνύματα κυρίως αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Εχουμε αισιόδοξα μηνύματα ότι το εμβόλιο της Οξφόρδης δουλεύει σε όλες τις ηλικίες. Και το αμερικανικό έχει αποτελέσματα».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο