Ελλάδα|16.05.2024 10:21

Μενίδι: Είχε καταγγείλει πολλές φορές τον καταζητούμενο πρώην σύντροφό της η 40χρονη - Είχε Panic Button

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Νεκρή γυναίκα στο Μενίδι/ INTIME (GALLERY)
Νεκρή γυναίκα στο Μενίδι/ INTIME (GALLERY)
Γυναικοκτονία στο Μενίδι/ INTIME (GALLERY)
Νεκρή γυναίκα στο Μενίδι/ INTIME (GALLERY)
Νεκρή γυναίκα στο Μενίδι/ INTIME (GALLERY)

Τον πρώην σύντροφο της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της στο Μενίδι αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα η Ασφάλεια Αττικής έχε εκδώσει σήμα αναζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα για να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για μία γυναίκα η οποία έχει καταγγέλλει πολλές φορές ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα υπάρχουν καταγγελίες της το 2013, το 2022, αλλά και πριν από 10 ημέρες, ενώ στο τηλέφωνό της είχε εγκατασταθεί το panic button. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση συνεχόμενης ενδοοικογενειακής βίας είχε φτάσει μέχρι το γραφείο Εισαγγελέα, όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο για την εγκατάσταση του «κουμπιού πανικού».

Ο πρώην σύντροφός της θα έπρεπε να δικαστεί χθες Τετάρτη στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία μετά από ακόμα την τελευταία καταγγελία.

Απέκλεισαν το ενδεχόμενο ληστείας από την πρώτη στιγμή

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα δολοφονημένη στο πολυσύχναστο σημείο της περιοχής του Μενιδίου και είδαν δίπλα της τα προσωπικά της αντικείμενο, οπότε κατάλαβαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι δεν είχαν σε καμία περίπτωση να κάνουν με ληστεία.

Άρχισαν να αναζητούν τα στοιχεία της γυναίκας και εντόπισαν τη σειρά καταγγελιών που είχε κάνει σε βάρος του πρώην συντρόφου της, ο οποίος είναι ο βασικό ύποπτος για την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι Αρχές της είχαν ζητήσει να μεταφερθεί σε κάποια δομή προστασίας, ωστόσο ακόμα δεν είναι σαφές αν είχε προχωρήσει η σχετική διαδικασία.

«Η γυναίκα φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”»

Γυναίκα η οποία μίλησε με αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας, δήλωσε στο OPEN: «Στις 5:20 μπήκε στο μαγαζί πελάτης και μου είπε να κλείσω την πόρτα γιατί εδώ σκοτώσανε μία κοπέλα».

Ο μάρτυρας είπε στη γυναίκα ότι την άκουσε να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια» και κάλεσε την Αστυνομία και τότε κλείδωσε την πόρτα του μαγαζιού. Ο μάρτυρας κράτησε την ανωνυμία του γιατί φοβάται, ενώ και η γυναίκα δήλωσε στο OPEN τρομαγμένη από όσα συνέβησαν δίπλα στο μαγαζί της.

γυναικοκτονίαδολοφονίαειδήσεις τώραΜενίδιPanic Button