Ελλάδα|31.12.2018 13:52

Ο τροχονόμος με το βαρέλι επέστρεψε στον Λευκό Πύργο (pics+vid)

Τίμος Φακαλής

Εικόνες από το παρελθόν «ζωντάνεψαν» το πρωί της Δευτέρας (31/12) μπροστά από τον Λευκό Πύργο, διευθύνοντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών τροχονόμος πάνω σε ένα βαρέλι όπως ακριβώς συνέβαινε όταν δεν υπήρχαν φανάρια.


Όπως κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, ο ρυθμιστής τροχονόμος επέστρεψε στην αρχή της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπροστά από τον Λευκό Πύργο και διηύθυνε την κυκλοφορία, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.


Κρατώντας γλυκά και κρασιά εκπρόσωποι φορέων της πόλης έδωσαν εθιμοτυπικά δώρα στον τροχονόμο και αντάλλαξαν ευχές ενώ μπάντα της αστυνομίας τραγούδησε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. 


Το «παρών» στη συμβολική εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης και Νίκος Παρασκευόπουλος. ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, καθώς και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

αστυνομίαΤροχαίαΘεσσαλονίκη