Ελλάδα|03.11.2020 22:12

Κορονοϊός - 40χρονος ασθενής: Ως αρνητής πήρα το μάθημά μου - Απέλυσαν τη γυναίκα μου

Newsroom

Μπορεί τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται διαρκώς σε παγκόσμιο επίπεδο και ο απολογισμός των νεκρών επίσης, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που εξακολουθούν να αμφιβάλουν όχι μόνο για τη σοβαρότητα του ιού αλλά ακόμη και για την ύπαρξή του. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ένας 40χρονος, ονόματι Δημήτρης, που μίλησε για την εμπειρία του στο OPEN TV και για το πώς πλέον έχει αναθεωρήσει. 

«Εδώ μιλάμε για πόνο. Να μην μπορείς να σκεφτείς την επόμενη λέξη που θα πεις από τον πόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 40χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στον οποίο χορηγήθηκε οξυγόνο για να μπορέσει να ανακάμψει. «Ξεκίνησε όπως ξεκινάει. Που έχεις λίγο κομάρες και λες "θα πάρω δύο ντεπόν και είμαι κομπλέ". Έλα όμως που τα ντεπόν, τα ντεπόν έξτρα τώρα, που τα παίρνεις και σηκώνουν και ελέφαντα, τίποτα, σαν να μην τα έπαιρνα. Και μετά με πιάνουν κάτι πονοκέφαλοι... Αν με χτύπαγες με το κοντάκι από όπλο στο κεφάλι, μπορεί να μην πόναγα τόσο», περιγράφει ο ίδιος. 

«Πήρα το μάθημά μου, σαν γνήσιος αρνητής του κορονοϊού»

Πριν από όλα αυτά, ο Δημήτρης ήταν αρνητής των επιπτώσεων του κορονοϊού. Όμως, όλα άλλαξαν. «Σαν τεράστιος αρνητής κι εγώ αυτού του ιού, πήρα το μάθημά μου... Πέρασα ό,τι πιο βαρύ έχω περάσει σε ίωση στη ζωή μου», έγραψε για την εμπειρία του στο Facebook και εξηγεί: «Ο λόγος που έκανα το ποστ είναι επειδή έχω πάρα πολλούς φίλους που είναι κοντά στην ηλικία μου, έχουνε παιδιά, να τους πω "έχετε λίγο το νου σας, μην πάθετε τίποτα, γιατί λέμε - λέμε αλλά πήγε να με στείλει στον διάολο». 

Τέλος, καταγγέλλει πως εξαιτίας του γεγονότος ότι ο ίδιος νοσεί, απέλυσαν τη σύζυγό του απ' την εργασία της. Μάλιστα, όταν πήρε στη δουλειά της να ενημερώσει πως ο 40χρονος είναι θετικός και θα πρέπει κι εκείνη να κάνει το τεστ, της είπαν: «Απολύεσαι και κοίτα, το νου σου, μην βρεθείς κι εσύ θετική, βρες τρύπα να κρυφτείς»! 

συμπτώματαΚορονοϊόςάνδρας